Vrijwilligers

Stichting Net Niet Genoeg heeft een aantal vrijwilligers, maar we kunnen er nog meer gebruiken. Wilt u de inwoners van Schiedam die letterlijk net niet genoeg hebben helpen? Kom dan ons team versterken.

Vijf redenen om vrijwilligerswerk te doen bij Stichting Net Niet Genoeg

1. Beteken iets voor een ander

Als vrijwilliger van Stichting Net Niet Genoeg betekent u heel veel voor heel veel inwoners van Schiedam die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen. De waardering die u krijgt maakt dat u weet dat u goed bezig bent. Dat gevoel wordt aangemaakt door een stofje in uw hersenen, endorfine, wat er ook nog eens voor zorgt dat uw weerstand omhoog gaat. Een win-win-situatie dus!

2. Ontwikkel uzelf

Waarschijnlijk bent u goed op de hoogte van uw kunnen, maar u kunt er ook achter komen dat u meer kunt dan u denkt. Of u ontdekt een kant van uzelf waarvan u niet wist dat u die had. Bovendien kunt u, via stichting Net Niet Genoeg, allerlei interessante trainingen volgen waarmee u uw vaardigheden kunt ontwikkelen!

3. De kans op een baan wordt groter

Het vinden van een baan is, zeker in deze tijden, niet makkelijk, maar door vrijwilligerswerk te doen, doet u ook werkervaring op. Bovendien laat u daarmee zien dat u niet van plan bent om stil te blijven zitten, maar dat u wilt werken, zelfs als dat onbetaald is.

4. Ontmoeten van andere mensen

Bij Stichting Net Niet Genoeg kom je in contact met heel veel verschillende mensen. Die contacten en relaties zorgen ervoor dat je actief betrokken bent en gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wist u trouwens dat contact met mensen goed is voor uw lichamelijke en psychische gezondheid? En het kan mensen uit een sociaal isolement halen!

5. Idealen nastreven

Met alle bezuinigingen en het wegvallen van een aantal voorzieningen komt veel bij vrijwilligersorganisaties terecht. Dankzij hen blijven verenigingen betaalbaar, kunnen we naar speeltuinen en evenementen en krijgen klanten van de Voedselbank wekelijks een voedselpakket. Zonder vrijwilligers zou Schiedam en ook Nederland er waarschijnlijk heel anders uitzien. Als vrijwilliger kunt u uw steentje bijdragen aan een mooiere samenleving.

Vijf goede redenen om als vrijwilliger aan de slag te gaan!

Vriendenloterij

Stichting Net Niet Genoeg steunen én kans maken op mooie prijzen?

Speel dan mee met de

Klik op het logo en selecteer op de tweede pagina: "Ik steun een club of stichting naar keuze.

Alvast bedankt voor uw steun!

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
23
24
25
26
27
30
Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar wat ben ik onder de indruk van wat jullie doen!
Ambassadeur

Help helpen

Inloggen

Geregistreerde partners kunnen hier inloggen.

Werkt het inloggen niet? Stuur ons even een berichtje, dan maken wij het zo snel mogelijk in orde.