Hoe u kunt helpen

Er zijn verschillende manieren om Stichting Net Niet Genoeg te helpen. De makkelijkste manier is door als ambassadeur onze stichting bekend te maken binnen uw netwerk. Denk aan uw vrienden, uw collega's en alle andere mensen die u kent.

Inleveren spullen

Een andere manier is door de kleding die u niet meer draagt te doneren aan stichting Net Niet Genoeg. Maar ook speelgoed en woonaccessoires zijn bij ons van harte welkom!

Meespelen in de Vriendenloterij

Stichting Net Niet Genoeg steunen én kans maken op prachtige prijzen? Dat kan. Door onze samenwerking met de Vriendenloterij is dat mogelijk! 50% van uw inleg gaat direct naar de stichting en u maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto\'s, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

Doneren

Het in stand houden van Stichting Net Niet Genoeg brengt jaarlijks kosten met zich mee. Wilt u doneren? U kunt uw vrijwillige bijdrage overmaken op Rabobank rekeningnummer 109549961 (IBAN: NL19RABO0109549961) t.n.v. Stichting Net Niet Genoeg, Schiedam.

Gratis sponsoren

Wist u dat u kunt sponsoren zonder dat het u geld kost?

Wanneer u online shopt, gaat u normaliter waarschijnlijk direct naar uw favoriete webwinkel. Maar als u deze pagina als tussenstop neemt, kunt u gewoon shoppen bij uw favoriete winkel én u helpt ons. En het kost u niets extra!

Voor elke bestelling die u doet krijgen wij dan een kleine commissie. En daarmee kunnen wij ons werk voortzetten.

Één extra SponsorKlik, dat is alles.

Samenwerken

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingspartners, om zo onze doelstellingen waar te kunnen maken. Wij zoeken derhalve altijd samenwerkingspartners uit verschillende gelederen van de Nederlandse samenleving.

Testament

U wilt er vast nog niet aan denken, maar ook na uw overlijden, kunt u stichting Net Niet Genoeg steunen. Door het opmaken van een testament bepaalt u namelijk zelf hoe uw nalatenschap wordt verdeeld. Hierin kunt u ook een goed doel op laten nemen. Als u de fiscale regels goed toepast, bespaart dit u en daarmee uw nabestaanden, ook nog eens belasting. Als u geen testament maakt, bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn. Uw notaris kan u hierbij helpen. Kijk voor meer informatie op de pagina Goede Doelen | Nalaten.

Vrijwilligers

Stichting Net Niet Genoeg is altijd op zoek naar vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan uw inzet tijdens een van de Net Niet Genoeg Dagen, of voor het uitzoeken van alle ingekomen donaties, zoals kleding of speelgoed. Wilt u zich als vrijwilliger voor Stichting Net Niet Genoeg inzetten? Neem dan contact met ons op.

Wij hopen ook op u te mogen rekenen.

Vriendenloterij

Stichting Net Niet Genoeg steunen én kans maken op mooie prijzen?

Speel dan mee met de

Klik op het logo en selecteer op de tweede pagina: "Ik steun een club of stichting naar keuze.

Alvast bedankt voor uw steun!

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
23
24
25
26
27
30
Dankjewel dat ik bij jullie mag komen!
Gast

Help helpen

Inloggen

Geregistreerde partners kunnen hier inloggen.

Werkt het inloggen niet? Stuur ons even een berichtje, dan maken wij het zo snel mogelijk in orde.