Spelregels voor onze gasten

De Net Niet Genoeg Pas

 • De Net Niet Genoeg pas is het toegangsbewijs voor alle activiteiten. Zonder pasje heeft u geen toegang. Raak uw pas dus niet kwijt! Bij verlies van de pas kunt u een nieuwe aanvragen. De kosten hiervoor zijn € 2,00.
 • De Net Niet Genoeg pas is niet overdraagbaar. Alleen de personen in uw huishouden mogen van deze pas gebruik maken. Bij twijfel kunnen wij u vragen een identiteitsbewijs te overleggen.
 • De pas heeft een geldigheidsduur van een 3 kalenderjaren, inclusief het jaar van aanmelden. Dus ook wanneer u inmiddels geen hulp meer ontvangt van een van de aangesloten organisaties kunt u, tot 3 jaar na aanmelden, bij ons terecht. Na drie jaar vervalt de pas automatisch. Wanneer u toch onze hulp nog nodig heeft, dient u via een van de aangesloten instanties opnieuw een aanvraag in te dienen. Het is belangrijk dat u alles in het werk stelt om niet voor een verlenging in aanmerking te komen!

Puntensysteem

 • Op de Net Niet Genoeg pas zijn per ingeschreven gezinslid 50 punten gezet. Met dit "budget" kunt u het hele jaar kleding, speelgoed en woonartikelen uitzoeken.
 • Het budget is bedoeld voor het hele jaar. Wanneer uw punten op zijn, kunt u de rest van het jaar geen spullen meer uitzoeken. Het is dus belangrijk dat u nadenkt over wat u meeneemt en of u voldoende punten op uw pas over houdt voor een volgende Net Niet Genoeg Dag.
 • Wanneer tijdens de Net Niet Genoeg Dag blijkt dat u onvoldoende punten op uw pas heeft staan voor de spullen die u wilt meenemen, zult u een keus moeten maken welke spullen u niet meeneemt. U krijgt nooit meer mee dan het aantal punten toestaat.
 • Wanneer u goede spullen bij ons inlevert, dan schrijven wij per big shopper / vuilniszak 10 punten op uw pas bij, met een maximum van 10 donaties (100 punten). Overige donaties zijn uiteraard welkom, maar zullen geen punten opleveren.

Aanmelden voor activiteiten

 • Met uw Net Niet Genoeg pas kunt u terecht op de Net Niet Genoeg Dagen, zoals deze op onze website en Facebook-pagina staan vermeld. U dient zelf in de gaten te houden wanneer de Net Niet Genoeg Dagen zijn. Voor de Net Niet Genoeg Dagen hoeft u zich niet aan te melden.
 • Voor alle andere activiteiten dient u zich vooraf aan te melden via de website / Facebook. Ook hierbij geldt dat u zelf in de gaten moet houden wanneer er activiteiten zijn.
 • Let bij het inschrijven goed op eventuele voorwaarden voor de activiteit, zoals de leeftijd van eventuele kinderen of maximaal aantal personen.
 • Wanneer u zich heeft aangemeld voor een activiteit, maar u komt niet en heeft zich niet afmeld, dan zetten wij een aantekening bij uw pas. Twee keer niet komen bij een activiteit waarvoor u zich heeft aangemeld, betekent dat wij uw pas blokkeren en dat u dus niet meer bij ons terecht kunt.

Net Niet Genoeg Dagen

 • Tijdens de Net Niet Genoeg Dagen kunt u bij ons terecht voor het uitzoeken van kleding, speelgoed en woonaccessoires. U kunt per Net Niet Genoeg Dag slechts op 1 moment naar binnen. Het is dus niet mogelijk om op meerdere tijden langs te komen.
 • Wanneer u binnen bent, verwachten wij dat u spullen die u uit de rekken haalt maar toch niet wilt meenemen, weer netjes terug legt / zet in de rekken. Onze vrijwilligers zijn er niet om uw rommel op te ruimen, maar om u te helpen een goede keus te maken.
 • Spullen die u uitzoekt, houdt u te allen tijde bij u. Er is geen mogelijkheid om spullen apart te zetten en als spullen onbeheerd worden achtergelaten, zullen deze opgeruimd worden.
 • Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet en tot het nuttigen van een kopje koffie of thee. Wij vragen u om het toilet netjes achter te laten en uw lege bekertjes in de daarvoor bestemde prullenbak te deponeren.

Algemeen

 • Tijdens activiteiten wordt in het bijzijn van onze vrijwilligers Nederlands gesproken.
 • Wanneer wij constateren dat u zich niet aan de regels houdt, zullen wij u hierop aanspreken.
 • Onze vrijwilligers werken week in week uit heel hard om het u tijdens de activiteiten naar de zin te maken. Wij verwachten van u dat u hen en onze spullen respectvol behandeld.
 • Het niet volgen van de regels betekent dat wij uw pas deactiveren en u dus geen gebruik meer kunt maken van onze ondersteuning.

Vriendenloterij

Stichting Net Niet Genoeg steunen én kans maken op mooie prijzen?

Speel dan mee met de

Klik op het logo en selecteer op de tweede pagina: "Ik steun een club of stichting naar keuze.

Alvast bedankt voor uw steun!

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
23
24
25
26
27
30
Als we jullie ooit weer ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag!
Rotary Schiedam

Help helpen

Inloggen

Geregistreerde partners kunnen hier inloggen.

Werkt het inloggen niet? Stuur ons even een berichtje, dan maken wij het zo snel mogelijk in orde.