#GivingTuesdayNL

Vandaag is het GivingTuesdayNL: de wereldwijde dag van goed doen, vrijgevigheid en solidariteit. Mogelijk gemaakt door de samenwerking van vele duizenden mensen die de kracht van sociale media daarvoor inzetten.

Het wordt gevierd op de eerste dinsdag na Thanksgiving (in de USA) en na de koopevenementen Black Friday en Cyber Monday. GivingTuesday is dan de dag om iets voor een ander te doen. Samen met heel veel anderen, wereldwijd. Tijd voor goede doelen en maatschappelijke organisaties om zo veel mogelijk mensen bij hun werk te betrekken GivingTuesday markeert het begin van het traditionele geefseizoen. In Nederland begint seizoen met Sinterklaas, als de kinderen hun cadeaus in de schoen vinden. Het seizoen om te geven aan mensen en maatschappelijke organisaties die hulp hard nodig hebben. De tijd van de goede doelen, die in de aanloop naar Kerst zo veel mogelijk mensen bij hun werk willen betrekken.

Wilt u ook uw bijdrage leveren?

Door mee te spelen in de Vriendenloterij voor Stichting Net Niet Genoeg kunt u ons steunen. Maar u kunt ook een donatie overmaken via deze Geef-actie.

User Menu

Vriendenloterij

Stichting Net Niet Genoeg steunen én kans maken op mooie prijzen?

Speel dan mee met de

Klik op het logo en selecteer op de tweede pagina: "Ik steun een club of stichting naar keuze.

Alvast bedankt voor uw steun!

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Wat zijn jullie een krachtige organisatie! Jullie kracht? Eigen kracht!
Fonds

Help helpen

Inloggen

Geregistreerde partners kunnen hier inloggen.

Werkt het inloggen niet? Stuur ons even een berichtje, dan maken wij het zo snel mogelijk in orde.