Belangrijke informatie ivm verhuizing (4)

Vanmiddag, 7 november 2019 om 16.00 uur, hebben we op het stadhuis het huurcontract getekend voor onze nieuwe locatie: de Van Deventerstraat 34 in Schiedam. Dit pand heeft, nadat Bokx Bouw vertrok, verschillende huurders en bewoners gehad. Met ingang van vandaag zijn wij de nieuwe huurders van de benedenverdieping. We hebben een lange adem moeten hebben, maar sommige dingen hebben nu eenmaal tijd nodig.

Er zijn een aantal mensen die wij willen bedanken:

Allereerst de heren van de Gemeente Schiedam, afdeling Vastgoed. We hebben al sinds begin dit jaar intensief contact met hen onderhouden en elke tegenslag die wij te verwerken kregen, moesten zij ons meedelen, terwijl ook zij een aantal keren echt met overmacht te maken hadden. En hoewel we keer op keer teleurgesteld werden omdat er weer iets tegen zat, zijn we uiteindelijk wel met elkaar tot dit resultaat gekomen. Tot vanmorgen toe hebben zij ervoor gezorgd dat wij vanmiddag de sleutels kregen van een keurig en warm pand.

De wethouder, Marcel Bregman, die door ongeveer half Schiedam en gemeenteraad keer op keer gevraagd werd naar de stand van zaken. Niet alleen door raadsleden, maar ook door betrokken inwoners van Schiedam. De weken werden wat langer, maar het gaat om het resultaat en daar zijn we echt heel blij mee.

De gemeenteraadsleden van verschillende partijen die regelmatig langs kwamen of via diverse kanalen contact hebben gehouden - soms zelfs vanaf hun vakantieadres - om te vragen naar de stand van zaken. Dank voor jullie inzet en jullie betrokkenheid.

De heren van de Lions, en in het bijzonder Pieter en André, die ons keer op keer met raad en daad hebben bijgestaan. Die menig vergadering met ons zijn meegegaan en die zelfs vanuit het buitenland ons van advies hebben voorzien. Het is enorm fijn om mensen te hebben die vanuit hun ondernemerschap en met hun kennis en kunde ons kunnen bijstaan. En natuurlijk ook alle andere Lions die langs zijn geweest, die bleven informeren en adviseren, en die klaar staan om te helpen bij het opknappen van het pand.

We weten dat ze het waarschijnlijk niet wil, maar mevrouw Gumpert verdient ook zeker een bedankje. Zij was het die vorig jaar de gemeenteraad toesprak, waarna alles in een stroomversnelling kwam. Die raadsleden en wethouders wees op de maatschappelijke waarde van onze stichting. En zij was het die vanavond oliebollen kwam brengen om het te vieren.

Onze gasten, donateur en warm-hart-toedragers, die zoveel begrip hebben getoond voor de situatie. Die met ons te doen hadden toen het zo koud was of die doneerden toen onze pasprinter door lekkage kapot ging.

En boven alles onze vrijwilligers die door weer en wind, avond aan avond, bleven doorbikkelen, terwijl er zoveel onduidelijkheid en onzekerheid was. Die elke Net Niet Genoeg dag een succes wisten te maken, hoe erg de puinhoop daarna ook was. En die altijd in ons, het bestuur, hebben geloofd en vertrouwden in onze toezegging dat het goed zou komen.

We zijn vast nog heel veel mensen vergeten, maar schaar ze onder de warm-hart-toedragers. En weet dat wij ook hen enorm dankbaar zijn.

De komende weken gaan we plannen maken voor het opknappen van het pand, want natuurlijk gaan wij er weer een echt Net Niet Genoeg pand van maken. Uw hulp is daarbij enorm welkom, dus hou onze site, maar vooral onze Facebookpagina in de gaten.

Wij gaan feest vieren! (en aan de slag)

Vriendenloterij

Stichting Net Niet Genoeg steunen én kans maken op mooie prijzen?

Speel dan mee met de

Klik op het logo en selecteer op de tweede pagina: "Ik steun een club of stichting naar keuze.

Alvast bedankt voor uw steun!

ma di wo do vr za zo
1
2
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
19
26
27
28
29
30
Met dank aan deze gympies kan ik eindelijk weer meedoen met gym op school!
Jongen (17) tijdens Schoenenactie.

Help helpen

Inloggen

Geregistreerde partners kunnen hier inloggen.

Werkt het inloggen niet? Stuur ons even een berichtje, dan maken wij het zo snel mogelijk in orde.