Belangrijke informatie ivm verhuizing (3)

Op maandag 23 september 2019 hebben we een goed gesprek gehad met de gemeente Schiedam. Onderwerp van gesprek was de verdeelsleutel voor de verbruikskosten. Dat zijn de kosten voor gas, water en elektra en die moeten naar verhouding verdeeld worden over ons en de toekomstige bovenburen.

Zoals het er nu naar uit ziet, zou een sleuteloverdracht op 1 november 2019 haalbaar moeten zijn. Wij gaan er dan ook van uit dat wij nog dit jaar ons nieuwe pand kunnen betreden en kunnen beginnen met het opknappen van het pand. Zo moeten de vloeren worden vervangen, wanden moeten worden geschilderd en er moet uiteraard opgebouwd gaan worden.

Het bestuur is momenteel druk bezig met het maken van een planning voor alle werkzaamheden. Zo moet er ook gekeken worden of er in november nog een Net Niet Genoeg Dag en restantenverkoop gehouden kan worden, welke werkzaamheden er wanneer moeten worden uitgevoerd en, ook gezien de tijd van het jaar, wanneer we de eerste Net Niet Genoeg Dag vanuit ons nieuwe pand zullen organiseren.

We hebben in elk geval besloten om na 7 november 2019 geen donaties meer aan te nemen in ons oude pand. Zodra donaties bij het nieuwe pand afgegeven kunnen worden, laten we het weten. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

User Menu

Vriendenloterij

Stichting Net Niet Genoeg steunen én kans maken op mooie prijzen?

Speel dan mee met de

Klik op het logo en selecteer op de tweede pagina: "Ik steun een club of stichting naar keuze.

Alvast bedankt voor uw steun!

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Heerlijk om te kunnen helpen!
Vrijwilliger

Help helpen

Inloggen

Geregistreerde partners kunnen hier inloggen.

Werkt het inloggen niet? Stuur ons even een berichtje, dan maken wij het zo snel mogelijk in orde.