Belangrijke informatie ivm verhuizing (2)

Hoewel er al heel veel in ons nieuwe pand is gedaan, hebben we op 18 juni vernomen dat de verhuizing nog wel even op zich laat wachten.

De centrale verwarming is inmiddels gemaakt, de elektra is gecontroleerd en ook de waterleidingen zijn veilig. Echter zijn er ook nog een flink aantal zaken die nog moeten worden uitgevoerd, met name voor onze toekomstige bovenburen. Zo moet er nog een aparte entree gerealiseerd worden en moeten er nog wat wanden verwijderd worden, waarna de brandmeldinstallatie ingeregeld kan worden.

Deze zomer verhuizen is daarmee van de baan. En omdat wij elk jaar in september/oktober winterkleding uitdelen aan de gezinnen in armoede, is dan verhuizen geen optie. We vinden het veel te belangrijk dat de gezinnen met goede en warme kleding de winter in gaan.

Daarom hebben wij besloten dat wij, ongeacht de datum van sleuteloverdracht, in elk geval de winteruitgifte dit jaar nog vanuit ons oude pand aan de Strickledeweg zullen blijven doen. En dus ook dat er vanaf 4 september 2019 weer donaties zullen aannemen aan de Strickledeweg 53.

Tussen 20 juni en 3 september zullen wij niet alleen van onze welverdiende vakantie genieten (dat vindt ons thuisfront ook wel eens fijn), maar ook zullen wij deze periode gebruiken om het pand op te ruimen en voor te bereiden voor de verhuizing ná de winteruitgifte.

We vinden het ontzettend jammer dat we wederom een najaar in de kou zullen staan, maar we blijven positief. Als we uiteindelijk verhuizen, dan zal dat - als het aan ons ligt - de laatste keer zijn en naar een goed, verwarmd en veilig pand.

User Menu

Vriendenloterij

Stichting Net Niet Genoeg steunen én kans maken op mooie prijzen?

Speel dan mee met de

Klik op het logo en selecteer op de tweede pagina: "Ik steun een club of stichting naar keuze.

Alvast bedankt voor uw steun!

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Wat zijn jullie een krachtige organisatie! Jullie kracht? Eigen kracht!
Fonds

Help helpen

Inloggen

Geregistreerde partners kunnen hier inloggen.

Werkt het inloggen niet? Stuur ons even een berichtje, dan maken wij het zo snel mogelijk in orde.