Over de stichting

Stichting Net Niet Genoeg is een stichting die net dat beetje extra geeft aan klanten van de Voedselbank Schiedam en alle andere inwoners van Schiedam die op- of onder de armoedegrens leven. Bij ons geen financiële controle: iedereen is welkom, mits aangemeld via een van de aangesloten organisaties, bedrijven of scholen.\r\n

Missie

\r\nStichting Net Niet Genoeg heeft als missie mensen die financieel \"net niet genoeg hebben\", of anderszins hulpbehoevend zijn, onder andere de klanten van de Voedselbank Schiedam - net dat beetje extra te geven, waar zij bijvoorbeeld als klant van de Voedselbank geen mogelijkheid toe hebben:
  • het tien maal per jaar organiseren van een Net Niet Genoeg Dag;
  • een luisterend oor zijn;
  • het organiseren voor de kinderen van een Sinterklaasfeest met cadeautjes;
  • de jaarlijkse schoenenactie in het najaar;
  • en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Stichting Net Niet Genoeg richt zich op de hiervoor genoemde doelgroep, ongeacht hun status, herkomst of gezinssamenstelling.

ANBI

Stichting Net Niet Genoeg heeft de ANBI-status. Organisaties voor goede doelen die zijn erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) zijn volledig vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting. Een ANBI is een kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele, wetenschappelijke of andere instelling die het algemeen belang dient. Zij hoeven geen schenkbelasting te betalen over uw gift of over uitkeringen die zij in het algemeen belang doen. Ook betalen deze organisaties geen erfbelasting over ontvangen erfenissen. Kijk hier voor alle ANBI-informatie.

Algemeen

Stichting Net Niet Genoeg is altijd op zoek naar woontextiel (dekbedden, gordijnen, dekens), kleding (van jong tot oud) en speelgoed voor alle leeftijden. Wij zorgen ervoor dat dit goed terecht komt.

Stichting Net Niet Genoeg staat ingeschreven in het handelsregister onder nummer 57303339.

Vriendenloterij

Stichting Net Niet Genoeg steunen én kans maken op mooie prijzen?

Speel dan mee met de

Klik op het logo en selecteer op de tweede pagina: "Ik steun een club of stichting naar keuze.

Alvast bedankt voor uw steun!

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
23
24
25
26
27
30
Heerlijk om te kunnen helpen!
Vrijwilliger

Help helpen

Inloggen

Geregistreerde partners kunnen hier inloggen.

Werkt het inloggen niet? Stuur ons even een berichtje, dan maken wij het zo snel mogelijk in orde.